Stap 1: Download de App op je mobiel

Het 365 meditatie programma staat voor je klaar in een prachtige en gebruiksvriendelijke app. De app kun je gratis downloaden op je mobiele telefoon. Om de app te downloaden volg je de volgende stappen:

  • Bekijk je deze pagina op je mobiele telefoon? Dan kun je de app downloaden in de App store (voor Apple apparaten) of in de Google Play store (overige apparaten zoals Samsung). Werkt het linkje niet? Volg dan de stappen bij de volgende bullet.
  • Lees je deze pagina op een laptop of computer? Dan kun je twee dingen doen: je pakt je mobiele telefoon erbij, opent de App store of Google Play store en zoekt “365 Meditaties”. Of je opent deze pagina op je mobiele browser en klikt op één van de bovenstaande linkjes.

Stap 2: Kies voor een Premium Lidmaatschap

Staat de app op je mobiele telefoon? Top! De volgende stap is om een account aan te maken in de app. Zodra je de app voor de eerste keer opent, dien je een account aan te maken. Zodra je dit hebt gedaan heb je direct toegang tot de gratis versie van de 365 Meditatie App.

Je zult zien dat bijna alle meditaties nog achter een “slotje” staan. Als gratis member heb je toegang tot 5 beginner meditaties. Om toegang te krijgen tot alle  meditaties, dagelijkse live meditaties en muziek, dien je het Premium Meditatie programma aan te schaffen:

  • Klik op één van de vierkantjes met een “slotje”;
  • Volg de instructies in de app en maak je betaling in orde;
  • Is de betaling gelukt? Als het goed is zijn nu alle slotjes weg en heb je toegang tot alle content.

Je zult bij aanschaf van het programma in de App, ook verdere instructies ontvangen hoe je jouw account kunt aanmaken in de 365 Academy. Hiermee krijg je toegang tot de Meditatie community, maandelijkse Q&A’s en de 13 stappen training (t.w.v. 100,-).

Direct starten?

Je schaft het Premium lidmaatschap aan in de App! Download hiervoor eerst de app op je mobiele telefoon. Dit is gratis. Daarna kun je in de app het Premium lidmaatschap aanschaffen.