Herken jij jezelf hierin?

Stel je voor dat er een plek zou zijn waar je kunt thuiskomen. Waar je helemaal jezelf kunt zijn. Waar je diepgang vindt en rust. Verbinding en vertrouwen. Een plek waar je de drukte van de dag achter je kunt laten en weer kunt luisteren naar de stem in jezelf die het eigenlijk heel goed weet: de stem van je hart.

Het goede nieuws is: die plek is er al. Meditatie kan je helpen om deze plek binnen in je te ontdekken. Een moment om in alle kalmte even stil te kunnen staan bij jezelf, bij wat er om je heen gebeurt en waar je nu staat in je leven. Je leert je opnieuw te verbinden met jezelf en ontdekt nog beter wie je eigenlijk bént en wat jouw dromen en verlangens zijn.

Om je daarbij te helpen organiseren we op 12 april de masterclass ‘Mediteren’. Tijdens deze masterclass neemt meditatie-master David je mee in de helende kracht van mediteren.

Ik ben verliefd op David’s stem. Zo rustgevend en zulke fijne meditaties!

Iwanna

Deze masterclass wordt gegeven door meditatie-master David de Kock

Mijn naam is David de Kock. Ik ben ervan overtuigd dat heel veel mensen gebaat zijn bij meditatie. Mensen zoals jij en ik, mensen in het zakenleven, mensen die soms stress ervaren, mensen die zich weleens eenzaam of onzeker voelen. Wil jij ook de kracht van meditatie ervaren? Doe dan mee met de Masterclass Mediteren op 12 april om 20.00 uur.

Dit is in het kort wat je kunt verwachten:

  • Korte introductie over de helende kracht van meditatie en de verschillende vormen van mediteren;
  • Live meditaties en visualisaties onder begeleiding van David;
  • Kom tot nieuwe inzichten en keer terug naar je innerlijke zelf;
  • Verdiepende informatie over hoe je meditatie voor je kunt laten werken.
Inzichten, tranen, energie… Heel erg mooi! Ontzettend bedankt David

Marja