Direct starten met de training van eenzaamheid naar meer intimiteit? Word dan nu premium lid van de 365 Academy.

In 7 stappen naar meer verbinding met je partner

Een bijzondere audiotraining die je 7 lessen helpt naar veel meer ontspanning en intimiteit in je relatie. In de training leren we je dat liefde een vaardigheid is, een vaardigheid die je helaas niet op school geleerd hebt. Hoe beter jij en je partner elkaar leren te begrijpen, hoe makkelijker wordt met elkaar te verbinden. Alles begint met die eerste stap.

En het mooie is: je kunt deze training gewoon in je eentje volgen. Wanneer jij iets anders, iets nieuws, iets positiefs, inbrengt in je relatie wordt je relatie direct anders.

De training Van eenzaamheid naar meer intimiteit volg je in de 365 Academy. Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling kan zich aansluiten bij de Academy. 

Ik vond het heel leuk om dit samen met mijn partner te doen! Door dit samen te doen, groeiden we niet alleen als mens, maar ook als ouder meer naar elkaar toe. We staan nu samen sterker, we luisteren beter naar elkaar.

Linda Heijnen

De training volgen in de 365 Academy: hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Je kunt gratis onderdeel worden van de 365 Academy. Je krijgt dan toegang tot onze community en exclusieve content.

Wil je full speed doorpakken op je eigen ontwikkeling en wat meer de diepte in op specifieke thema’s? Voor slechts 27 cent per dag (echt waar!) ben je al premium lid en krijg je toegang tot een bomvol pakket van 6 trainingen, waaronder de training van Eenzaamheid naar meer Intimiteit, en vele extra’s zoals live Q&A’s.

Direct starten met de training van eenzaamheid naar meer intimiteit? Word dan nu premium lid van de 365 Academy.