Direct starten met de training van Falen naar Stralen? Word dan nu premium lid van de 365 Academy.

In 7 stappen naar minder onzekerheid en faalangst

Faalangst is natuurlijk niet iets wat je zomaar even uitzet, maar je kunt er zeker iets tegen doen. De eerste stap is om te herkennen dat je bang bent om fouten te maken én hierdoor misschien wel je eigen geluk in de weg staat. Herken jij dit gevoel? Goed dat je hier bent!

In deze audiotraining ontdek je hoe je jouw onzekerheid en faalangst kunt veranderen in aantrekkingskracht, energie en zichtbaarheid. We nemen je stap voor stap mee in het persoonlijke proces van falen naar stralen aan de hand van 7 audiolessen. Daarnaast bevat deze audiotraining een werkboek en een fijne meditatie.

De training van Falen naar Stralen volg je in de 365 Academy. Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling kan zich aansluiten bij de Academy. 

Ik vind de 365 Academy echt waanzinnig. Het is een hele fijne groep mensen die elkaar willen ondersteunen waar nodig. Het is een veilig gebied om je verhaal kwijt te kunnen, maakt niet uit wat voor verhaal je hebt. Dat is echt heel bijzonder.

Bianca

De training volgen in de 365 Academy: hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Je kunt gratis onderdeel worden van de 365 Academy. Je krijgt dan toegang tot onze community en exclusieve content.

Wil je full speed doorpakken op je eigen ontwikkeling en wat meer de diepte in op specifieke thema’s? Voor slechts 27 cent per dag (echt waar!) ben je al premium lid en krijg je toegang tot een bomvol pakket van 6 trainingen, waaronder de training Financiële Flow, en vele extra’s zoals live Q&A’s.

Direct starten met de training van Falen naar Stralen? Word dan nu premium lid van de 365 Academy.