Direct starten met de training Stress de Baas? Word dan nu premium lid van de 365 Academy.

Minder stress, fijner leven!

In deze online mini training delen we een aantal praktische tips en eye-openers waardoor je radicaal anders tegen stress aan zult kijken en uiteindelijk minder stress zult hebben.

In vijf praktische lessen leer je hoe je stress vermindert en meer energie krijgt. Met inzichtgevende video’s, inspirerende achtergrondinformatie en praktische oefeningen. Je rondt de training af met een concreet plan van aanpak. Zo zorg je dat je stappen zet en wat je leert meteen in de praktijk brengt.

De training Stress de Baas volg je in de 365 Academy. Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling kan zich aansluiten bij de Academy. 

Ik vind de 365 Academy echt waanzinnig. Het is een hele fijne groep mensen die elkaar willen ondersteunen waar nodig. Het is een veilig gebied om je verhaal kwijt te kunnen, maakt niet uit wat voor verhaal je hebt. Dat is echt heel bijzonder.

Bianca

De training volgen in de 365 Academy

Hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Je kunt gratis onderdeel worden van de 365 Academy. Je krijgt dan toegang tot onze community en exclusieve content.

Wil je full speed doorpakken op je eigen ontwikkeling en wat meer de diepte in op specifieke thema’s? Voor slechts 27 cent per dag (echt waar!) ben je al premium lid en krijg je toegang tot een bomvol pakket van 6 trainingen, waaronder de Stress de Baas training, en vele extra’s zoals live Q&A’s.

Direct starten met de training Stress de Baas? Word dan nu premium lid van de 365 Academy.